TechCrunch Disrupt Emisioni Live

Disa nga folesit janë Michael Moritz, Barry Diller, Todd Bradley nga HP, Marissa Mayer nga Google, Yusuf Mehdi nga Microsoft, Jason Goldman nga Twitter, si dhe shume të tjere.

Në momentin kur u postua në TopLajm kishte 135,558 shikues!
Ndiqeni dhe ju, vetëm në TopLajm!
http://www.ustream.tv/flash/live/1/5746624?v3=1

Postuar te LiveStream, Show-Biz, Teknologji. Komentet te TechCrunch Disrupt Emisioni Live Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: