>Çdo e treta grua ëndrron për seks në treshe

>

Seksi në grup është njëlloj tërheqës për dy gjinitë, si për gratë ashtu dhe për burrat. Sipas një ankete të realizuar nga “Durex”, çdo e treta grua, apo 33 për qind ëndërrojnë të jenë në shtrat vetë e treta dhe të provojë një
“senduiq të nxehte”, ( grua- burrë – grua), shkruan gazeta gjermane Berliner Tageszeitung, raporton Bild.de. Sipas po të njëjtës anketë femrat që preferojnë seksin në treshe dëshirojnë që personi tjetër në shtrat veç partnerit, të jetë shoqja më e mirë e saj, apo fqinja./qendra

Postuar te Seks dhe Dashuri. Komentet te >Çdo e treta grua ëndrron për seks në treshe Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: