>Edhe irlandezët kanë vajza gjoksmëdha

>Bukuroshja Georgia jeton në Dublin, ndërsa këtë herë është fotografuar me veshje të brendshme. Lajmi i mirë për të gjithë meshkujt është se
Salpa është singel.


 Më proporcionet të mëdha janë të njohur vajzat britanike, mirëpo ja që edhe irlandezët nuk duan të mbetet pas anglezëve dhe kanë publikuar fotot sexy të irlandezes 25 vjeçare Georgia Salpa. 


Advertisements
Postuar te Modë, Show-Biz, Spektakel. Komentet te >Edhe irlandezët kanë vajza gjoksmëdha Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: