>Prostituta më e moshuar në botë ka 96 vjet

>

Milly Cooper është me siguri prostituta më e moshuar në botë. Ka 96 vjet dhe fiton deri në 60 mijë euro në vi
t. 
Cooper që nga Lufta e Dytë Botërore ka punuar si vajzë përcjellëse. Ajo ishte e martuar me një amerikan, për shkak të cilit la Londrën me fëmijë dhe u zhvendos në Las Vegas. Por, ai vdiq më 1945, duke e lënë pa para dhe shpresë për një të ardhme të lumtur. 
Që ajo dhe vajza e saj të mbijetonin, filloi të punojë si vajzë përcjellëse. Së shpejti filloi t’i ofrojë shërbime vetëm klientëve të pasur dhe mori “titullin” zonjë, transmeton “Daily Mail”. 
Deri tani ka fjetur me 3 500 meshkuj, ndërsa klientët e saj janë meshkuj të moshës nga 29 deri 92 vjet. 
Për veten thotë se gjithmonë vishet në mënyrë femërore e elegante, dhe se klientët e saj janë zotërinj të vërtetë.

Advertisements
Postuar te Kuriozitet. Komentet te >Prostituta më e moshuar në botë ka 96 vjet Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: