>Harmonia në çift

>

Romantika, është një mënyrë për të shprehur dashurinë tuaj, ndjenjë e cila bën t’u rrahë zemra fort sa herë që
jeni pranë personit që dashuroni. Mos prisni asnjëherë raste të veçanta për të shprehur dashurinë tuaj. 

Sigurohuni të ushqeni lidhjen dashurore, që keni krijuar duke vënë në zbatim disa këshilla praktike me të cilat specialistët sigurojnë se kanë një efekt mjaft pozitiv në jetën e një çifti.

Shpesh duket e pabesueshme dhe e paarritshme krijimi i një lidhjeje, e cila karakterizohet nga harmonia dhe dashuria mes partnerëve, por sipas studiuesve është krejt e kundërta./yp

Advertisements
Postuar te Seks dhe Dashuri. Komentet te >Harmonia në çift Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: