>Teni femëror – çfarë pëlqejnë e çfarë nuk pëlqejnë meshkujt

>

Këmbët e zbuluara dhe një pjesë e shpinës janë zonat e “adhurimit”. Meshkujt për këto pjesë të trupit të femrës theksojnë se janë të shkëlqyeshme – delikate, seksi.

Teni natyral

Gjatë ditëve të ftohta dimërore, meshkujt më tepër adhurojnë të shohin një femër me ten natyral se sa një të vendosur dhe fals. Nëse mendoni se nuk mund të jetoni pa një ten të tillë, atëherë mundohuni të jeni sa më natyrale.

Nuk e adhurojnë shkëlqimin e lëkurës

Kremrat që ju shndritin lëkurën kurrsesi nuk janë të pëlqyera. Madje, 52% e meshkujve më me dëshirë një gjë të tillë do t’ua parandalonin femrave të tyre, ngase prej tyre dëmtohet edhe gardëroba dhe mbeten njolla.

Dukja natyrale

Shumica e meshkujve adhurojnë një dukje sa më natyrale. Prandaj, zonja të dashura, kujdes, nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes, mundohuni të dukeni sa më natyrale dhe meshkujt do t’ju adhurojnë./yp

Postuar te Fashion. Komentet te >Teni femëror – çfarë pëlqejnë e çfarë nuk pëlqejnë meshkujt Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: