>Krisma armesh nga rezidenca e Pacollit!

>

Me rastin e zgjedhjes së z. Behxhet Pacolli, president i Republikës së Kosovës, nëpër rrugët e Hajvalisë, dhe nëpër shumë shtëpi, sidomos në rezidencën tashmë të presidentit të Kosovës, është
duke u festuar, ku ka të shtëna të shumta armesh prej llojeve të ndryshme, sidomos atyre automatike.


Përpos ndriçimit të madh reflektorësh që shihen nga larg në rezidencën e presidentit Pacolli, shihen dhe dëgjohen të shtëna të mëdha pikërisht nga presidenti ynë më i ri i Kosovës.
Bashkëvendësit e Behxhetit pyetnin jemi në luftë apo…?
Z. Behxhet Pacolli,  gjithë atë arsenal armësh që posedon, i ka me leje të shtetit apo i ka armë ilegale?


A duhet të reagoi në këtë rast policia dhe gjyqësia, apo tash e tutje mund të bëjë çka të dojë në dhe të festoi me armë e me çka të dojë?
Kur i pari i shtetit ndjell zhurmë dhe paligjësi, çka mund të presim nga populli?/ki

Postuar te KOSOVË, POLITIKË. Komentet te >Krisma armesh nga rezidenca e Pacollit! Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: