>Ja emrat e ministrive kryesore (update)

>

Kryeminister: Hashim Thaci
zv kryeministre Edita Tahiri
zv kryeministre Mimoza Kusari Lila

zv kryeminister Bujar Bukoshi
zv kryeminister Hajredin Kuqi
zv kryeminister Slobodan Petrovic


Ministre e Integrimeve Evropiane, Vlora Citaku,
Minister i Jashtem, Enver Hoxhaj,
Minister i Shendetesis, Ferid Agani,
Ministre e Tregetise dhe industrise Mimoza Kusari Lila,
Minister i FSK-se Agim Ceku,
Minister i Ekonomise, Besim Beqaj,
Ministër i Financave Bedri Hamza,
Minister i Kultures rinise dhe sportit, Memli Krasniqi,
Minister i Brendshem, Bajram Rexhepi,
Minister i Fehmi Mujota i Transportit,
Minister i Arsimit Rame Buja,
Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Blerand Stavileci,
Minister i Planifikimit Hapsinor Dardan Gashi,
Minister i Drejtesise Hajredin Kuqi,
Ministër i Pushtetit Lokal Mahir Yagcilar,
Minister i Administratës Publike Nenad Rashic,
Ministër i Kthimit dhe Komuniteteve Sasha Rashiq,
Minister i Pushtetit Lokal Slobodan Petrovic./topLajm
Postuar te KOSOVË, POLITIKË, Zgjedhjet 2010/2011. Komentet te >Ja emrat e ministrive kryesore (update) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: