>Çfarë konsiderojnë meshkujt se është romantike?

>

Se meshkujt janë nga Marsi e femrat nga Venera tregon edhe hulumtimi më i ri, ku është shikuar kuptimi i romancës nga ana e meshkujve dhe e femrave. Përderisa për femrat gjest romantik është mbajtja për dore në publik, meshkujt kanë dëshira krejtësisht më ndryshe.

Në një anketë ku kishin marrë pjesë rreth 2.000 njerëz, përfundimi kryesor është nëse meshkujt për romancë konsiderojnë marrjen me punë të shtëpisë, që nuk janë fare burrërore. Përgjigjet në pyetjet se çfarë është romantike për ju kanë dhënë si meshkujt po ashtu edhe femrat, përderisa dallimet janë të dukshme.

Gjërat më bizare që meshkujt i konsiderojnë romantike

1. Hekurosja
2. Pastrimi i enëve
3. Hedhja e mbeturinave
4. Pastrimi i tavolinës pas drekës
5. Nëse i afroheni partneres nga disa kënde të ndryshme
6. Marrëveshja që të shikoni një film komedi së bashku
7. Zierja e kafesë apo çajit
8. T’i lejoni partneres ta zgjedhë emisionin që do të shikoni në TV
9. Vendosja e rrobave të palara

Gjërat më bizare që femrat i konsiderojnë romantike

1. Zierja pa paralajmërim
2. Të dëgjosh si ka kaluar ditën
3. Të merreni vesh që ai të kujdeset për fëmijët gjersa ju jeni në shoping
4. Mbajtja për dore në publik
5. Lërja e porosive të dashurisë nëpër shtëpi
6. Të përkujtojë përvjetorët
7. Puthja para se të dilni nga shtëpia
8. Të dëgjojë CD- me këngët e preferuara
9. Përgatitja e një banje të ngrohtë për të.

Advertisements
Postuar te Seks dhe Dashuri. Komentet te >Çfarë konsiderojnë meshkujt se është romantike? Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: