>Trafikimi i organeve: Dokumente të reja dhe dëshmitarë

>

Sipas mediave nga Italia, OKB dhe EULEX kanë lajmëruar se gjatë trafikimit të organeve , kishin arritur dy persona të cilët ende ishin gjallë.
Njëri nga ta kishte vdekur gjatë operacionit, ndërsa tjetri pas operacionit njofton portali italian RINASCITA. Detaje të reja mbi këtë ka premtuar portali i lartëpërmendur se do të botoj së shpejti.

Portali ka njoftuar se trafikimi nuk është bërë vetëm me organe të nxjerrura nga Serbët, por edhe nga Shqipëtarët, ku përmenden edhe trupat e dy Grave/toplajm

Advertisements
Postuar te KOSOVË. Komentet te >Trafikimi i organeve: Dokumente të reja dhe dëshmitarë Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: