>"Tranohet" Dielli. Mund te kete probleme ne komunikim (video)

>

Rrezatimi nga shpërthimet dhe erupsionet më të mëdha të diellit tonë në katër vjetët e fundit pritet të arrijnë në Tokë brenda disa orëve. 
Shkencëtarët thonë se ngjarje të tilla mund të bllokojnë valët e radiove apo të ndërhyjnë në komunikimin me satelit./kn

Advertisements
Postuar te Astronomi. Komentet te >"Tranohet" Dielli. Mund te kete probleme ne komunikim (video) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: