>Iphone 4, telefoni me i mire

>

Eshte mbajtur Global Mobile Award ne Barcelone dhe pa dyshim iPhone4 i kompanise Apple ka marr vendin e pare si telefon mobil duke lene pas HTC Desire, LG Optimus 7 dhe BlackBerry Torch 9800 kurse si aplikacioni i vitit per platformen e Apple Facebook for ‘Facebook Mobile’, Lima Sky for Doodle Jump. Per platformen Android: Facebook for ‘Facebook for Android’, Google for Google Maps. Per platformen BlackBerry: Bellshare GmbH for BeBuzz – No 1 LED Color Customizer, Pandora internet radio app for Blackberry. Ketu mund ti gjeni shperblimet sipas kategorive./toplajmAdvertisements
Postuar te Teknologji. Komentet te >Iphone 4, telefoni me i mire Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: