>8 deputetë të PDK-së nuk e votojnë Pacollin?

>

Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli, nuk ka garanci se do të mbështetet nga të gjithë deputetët e PDK-së për t’u bërë president.
Burime të “Kohës Ditore” kanë konfirmuar se aktualisht janë tetë deputetë të PDK-së, që nuk do ta votojnë Behgjet Pacollin për president. Dhe pa votat e tyre, lideri i AKR-së do ta ketë vështirë të vihet në krye të shtetit.

 PDK-ja nuk ka vullnet që AKR-së t’i japë më shumë se tri ministri, e aq më pak t’ia lërë në duar Ministrinë e Ekonomisë dhe Financave, dhe atë të Punëve të Jashtme. /KD

Advertisements
Postuar te KOSOVË, POLITIKË. Komentet te >8 deputetë të PDK-së nuk e votojnë Pacollin? Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: