>Alkena: Spektaklet janë të mirëseardhura

>

Alkena, vajza elegante nga Kosova, që një javë më parë la lojën e Big Brother, e vlerëson veten me fat që ishte pjesë e këtij reality-show. 

”Të gjithë që hyjnë aty, do dalin një ditë. Nëse jo javën e kaluar, me siguri në një javë tjetër do dilja. I rëndësishëm është imazhi që krijon dhe ajo çka transmeton te banorët së pari, e pastaj edhe te publiku,” ka treguar ajo per ”mapo”. 

E pyetur se kë e sheh si fitues të lojës, Alekna thote: 
”Unë do doja të ishte Neda, i ka të gjitha predispozitat e një fitueseje të merituar dhe të denjë.” 

Ndersa rreth rretendimeve per te qene pjesë e spektakleve në Shqipëri apo Kosovë, ajo ka thene se pretendimet e saj nuk ngjasojnë shumë me spektakle, por nëse vijnë janë të mirëseardhura./zhurnal 

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >Alkena: Spektaklet janë të mirëseardhura Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: