>Zënkë mes Jonelës e Nedës

>

Algeni dhe Klaudja qëndrojnë në dhomë duke bërë gati valizhet për faktin se janë në nominim. 
Klaudja është duke u ndihmuar nga Jonela dhe Neda afrohet pranë tyre e shprehet se

Klaudja duhet ta pregatiste valixhen me të. Jonela e pyet : “Pse çfarë të keqe ka që po e ndihmoj unë?” dhe Neda përgjigjet se kur ka bërë valizhen e saj e ka ndihmuar Klaudja, kështuqë duhet të ndodhte dhe e anasjellta. 

Jonela shton se Neda nuk duhet t’i marrë shumë seriozisht disa gjëra e Neda i përgjigjet se nuk e bën këtë, pasi në shumë raste duhet të kishte vepruar ndryshe nëse do të kishte marrë seriozisht të gjitha fjalët që i thuhen. 

Ermela dhe Jonela qëndrojnë në oborr duke biseduar dhe flasin për rrobat që kanë marrë me vete në shtëpinë e BB. Jonela thotë se nuk e ka bërë vetë valizhen, por ia ka bërë motra e për këtë arsye nuk ka shumë gjëra me vete. 
Alma vjen pranë tyre dhe i kërkon ndihmë për të bërë gati drekën dhe ato e ndjekin. 

Ndërkohë, një pjesë e madhe e banorëve qëndrojnë në kuzhinë dhe flasin për ushqimet që kanë siguruar gjatë kësaj jave me anë të kredisë, kryesisht. 
Ogreni, Marieli dhe Ergysi shprehen se kanë bërë shumë mirë që kanë marrë kredinë, pasi janë kënaqur me ushqime. Klodi, Marieli dhe Ogreni ulen për të ngrënë drekë.

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >Zënkë mes Jonelës e Nedës Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: