>Egjipti, deshmi se fundi i botes po vjen!

>

Këto ditë janë publikuar pamje mahnitëse, të cilat do të kënaqin të gjithë ata që besojnë afrimin e fundit të botës, veçanërisht ata që besojnë në versionin biblik të apokalipsit.

Në një video raport për trazirat në Egjipt është shënuar një fenomen misterioz, që i ngjan njërit prej kalorësve të këqij të apokalipsit, transmetojnë agjencitë.

Në video shihet qartë një kalë dhe një kalorës. Kali para se të zhduket, ngritët nga toka sikur të fluturojë.

Natyrisht, ata që nuk besojnë në fundin e botës apo në fantazma, ofrojnë disa shpjegime për këtë fenomen. Shpjegimi i vetëm i mundshëm, thonë, se fjala është për ndonjë reflektim apo iluzion optik.

Advertisements
Postuar te Bota. Komentet te >Egjipti, deshmi se fundi i botes po vjen! Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: