>Neda: “Mardhënia me Ogrenin, e pamundur”

>

Klaudja qëndron pranë Nedës, teksa ajo është shtrirë dhe flasin për marrdhënien e saj me Ogrenin. Neda shprehet se
lidhja e saj me Ogrenin është e pamundur pasi është e ndaluar nga ana tjetër (duke nënkuptuar Ogrenin).
Ajo shton se në ndryshim nga java e kaluar, tani ndihet më mirë dhe i ka dhënë hapësirë vetes së saj. Klaudja del në përfundimin se ata të dy kanë mbetur në të njëjtën gjëndje që ishin më parë dhe Neda pohon. 
Klaudja shton se Neda dhe Ogreni janë tipa të vështirë dhe i vështirësojnë vetë situatat. Neda përgjigjet se ai muhabet ka marrë fund e nuk ka më vlerë dhe shton me shaka se tani e rëndësishme është pjesëmarrja./bb

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >Neda: “Mardhënia me Ogrenin, e pamundur” Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: