>Tenistja serbe në reklamën e bankës së spermës

>

 Fytyra e tenistes së famshme serbe, Jelena Jankoviq, është shfaqur aksidentalisht në Zvicër në reklamën e bankës së
spermës. Reklamën me mesazhin “Banka e spermës – Donatorë, urdhëroni”, në të cilën Jankoviq duket sikur gojën e ka plotë spermë, e vuri re rastësisht një gazetar në një kioskë. Fytyra e Jelenës është prerë nga një foto e bërë gjatë një ndeshje e tenisit, kur tenistja ishte në “vapën e betejës”. 
 Pas zbulimit të skandalit, të gjitha reklamat janë tërhequr nga shitja, dhe nga kompania gjermane, e cila është përgjegjëse për këtë lëshim kanë porositur: “Nuk e kemi ditur se në foto është Jelena Jankoviq. Na vjen shumë keq për shkak të gabimit dhe i kërkojmë falje për shkak të shqetësimit që i kemi shkaktuar”. 
Siç transmetojnë mediet serbe, Jankoviq nuk ka ditur për këtë rast, e as ajo e as nëna e saj nuk kanë dëshiruar të komentojnë këtë./kn

Postuar te Kuriozitet, SPORT. Komentet te >Tenistja serbe në reklamën e bankës së spermës Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: