>Patëllxhani "padit" hajdutët

>

Vjedhja e ndodhur në komunën Kiziltepe të Mardinit(Turqi), u ndriçua brenda një kohe të shkurtër me ndihmën e gjurmëve të lëna nga hajdutët tek patëllxhani.
4 personat që realizuan vjedhjen e një qendre tregtare në rrugën Hastane të Kızıltepes, u kapën pasi policia analizoi shenjat e lëna në një patëllxhan që kishin shkelur.

Hajdutët arritën të marrin televizorin LCD të qendrës tregtare, boshatisën pjesën e cigareve dhe morën me vete dhe kasën.

Pasi shkoi në vendngjarje, policia analizoi shenjat e gishtërinjve apo shenja tjera të lëna nga 4 autorët. Drejtoria e policisë së Kiziltepes kapi brenda një kohe shumë të shkurtër autorët e vjedhjes duke përdorur mirë shenjat e lëna nga vetë ato. Ato u kapën bashkë me mallin e vjedhur.

Duke u nisur edhe tek  gjurmët e këpucëve të lëna mbi patëllxhanët në rejonin e zarzavateve, policia arriti të kapte katër autorët e vjedhjes./gs

Postuar te Kuriozitet. Komentet te >Patëllxhani "padit" hajdutët Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: