>Ngulit veten në kosh (video)

>

Në pushimin ndërmjet çerekut të tretë dhe të katërt të ndeshjes basketbollistike të NBA, e cila u luajt më 26 janar ndërmjet
Phoenix Suns dhe Charlotte Bobcats (107:114), midis shikuesve që merrnin topin dhe shënonin pikë përmes trampolinës, u gjend edhe njëri, i cili në fluturim nguliti vetën në kosh. Nick Corrales, tifoz i Phoenix Suns, pas kalimit nëpër kosh, vazhdoi të ecë sikur asgjë të mos ketë ndodhur./kn

Postuar te Kuriozitet. Komentet te >Ngulit veten në kosh (video) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: