>KEK-u iu drejtohet prishtinalive: Kursejeni rrymen pash Zotin

>

KEK njoftoi sonte se konsumi në komunën e Prishtinës ka arritur në mbi 200 megavatë/orë. Kjo kërkesë është e papërballueshme për t’u mbuluar, si pasojë e mbingarkesave që po shkaktohen në rrjetin e shpërndarjes. Prandaj, Korporata Eelektroenergjetike e Kosovës apelon fuqishëm tek
konsumatorët e kryeqytetit që ta kursejnë maksimalisht energjinë elektrike dhe ta mirëshfrytëzojnë atë, në mënyrë që të jetë situatë e përballueshme.

Advertisements
Postuar te KOSOVË. Komentet te >KEK-u iu drejtohet prishtinalive: Kursejeni rrymen pash Zotin Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: