>BB: Puthja e parë mes Marielit dhe Mirjetës

>

Mirjeta dhe Marieli kanë treguar çfarë ndiejnë për njëri-tjetrin në dhomën e rrëfimit, gjatë spektaklit. Publiku ka mundur të ndjekë edhe një klip
me historinë e tyre, por jo banorët brenda shtëpisë. Pasi Mirjeta dhe Marieli kanë dalë nga dhoma e rrëfimit, banorët kanë dashur të mësojnë se çfarë ndodhi atje. Ata nisin të tregojnë, ndërkohë që të gjithë në sallon thërrasin: “Puthje”. Marieli puth Mirjetën në faqe dhe më pas në buzë. Banorët qeshin dhe i përqafojnë të dy bashkë, kështu deklarohet lidhja e tyre. /vipat

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >BB: Puthja e parë mes Marielit dhe Mirjetës Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: