>Video Shokuese – Kush beri vrasjet ne Tirane? (e plotesuar)

>

Kjo eshte analiza e topLajm.com se prej nga ka mundur te vritet njeri nga demonstruesit ne kryeqytetin e Shqiperise, Tirane. Keto jane dy verzionet se kush ka mundur te jete vrasesi. Shikoni dhe gjykojeni vet!Postuar te RAJONI. Komentet Mbyllur te >Video Shokuese – Kush beri vrasjet ne Tirane? (e plotesuar)
Këtë e pëlqejnë %d blogues: