>Google, lë postin Erik Shmidt

>

Bashkëthemeluesi i Google, Erik Shmidt hoqi dorë nga posti i Drejtorit të Përgjithshëm pas një dekade në këtë post.

Shmidt do të zëvendësohet nga Larry Page,
bashkëthemelues i motorit të kërkimit. Google njoftoi se Shmidt do të vazhdojë të mbajë postin e drejtorit ekzekutiv dhe do të fokusohet në marrëveshjet mes kompanisë e klientëve të saj.
Lëvizja konsiderohet surprizë pasi Google raportoi një përfitim financiar në rritje për 3 mujorin e fundit të vitit 2010, prej rreth 2.54 miliard dollarë.

Advertisements
Postuar te Teknologji. Komentet te >Google, lë postin Erik Shmidt Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: