>BB Ermela: “Ogreni, thëngjill i mbuluar”

>

Jonela bisedon me Ermelën dhe pyesin njëra-tjetrën me se merren jashtë dhe fillojnë të njihen. Jonela shprehet për banorët se disa nga banorët janë shumë të mbyllur dhe
Ermela shton se banorët nuk flasin për njëri-tjetrin, por për opinionin e jashtëm. 
Jonela shprehet se disa persona mund të ndihen ne presion për faktin se janë përpara telekamerave njëzet e katër orë, por nuk mund të përkufizojë për të gjithë banorët kështu. 

Jonela pyet Ermelën se si po i duket ajo dhe Ermela përgjigjet se Jonela po aktivizohet dhe është në gjendje të hapë debate dhe është origjinale. Ermela shprehet se me Ogrenin është e pamundur të bisedojë pasi ai nuk e lë të flasë sepse do të shprehet vetëm vetë pa pritur mendimet e të tjerëve. 
Ermela shprehet se Ogreni i përdor bisedat që bën me banorët për tiu kundërvënë dhe Jonela përgjigjet se askush nuk mund t’ia kthejë fjalët e saj kundër sepse është shumë e kujdesshme për ç’ka tregon. Ajo shton se duhet bërë diferenca kur diçka thuhet me seriozitet, e kur me shaka. Ermela shprehet se Ogreni çdo gjë që thotë e bën në funksion të opinionit të piblikut dhe ajo e përkufizon si “thëngjill i mbuluar”. 

Pranë tyre afrohet dhe Algeni e Jonela shprehet se ajo nuk mund të arrijë t’i njohë personat njëqind për qind sepse mbi të gjitha nuk i intereson, pjesa që ajo do të dijë është se si personat sillen me të. Algeni thotë se ai e shpeh çdo gjë që mendon dhe Jonela përgjigjet se me Algenin nuk mendon se do të ketë debate sepse e ka kuptuar karakterin e tij. Algeni thotë se në shtëpinë e BB nuk po bëhet luftë, por do tregohet se si mund të bashkëjetojnë një grup personash me karaktere dhe kultura të ndryshme.

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >BB Ermela: “Ogreni, thëngjill i mbuluar” Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: