>Sërish dhunë në sportin serb

>

Basketbollistët serbë kanë arritur shumë goditje në një ndeshje, por jo në sport.

Ndeshja në mes të dy ekipeve lokale Napretak dhe Prolleter është kthyer në një dhunë të re në sportin serb. Rrahja ka filluar vetëm 33 sekonda para fundit të ndeshjes për shkak të një gabimi. 

Menjëherë në ndihmë të kolegëve të skuadrave kanë dalë të gjithë lojtarët në trapez. Mediat lokale thonë se edhe gjyqtarët kanë nxitur tensione dhe në fund kanë dërguar të gjithë gjyqtarët në pjesët e pasme të sallës. 

Ndërkaq në fund ka fituar ekipi Prolleter. Ndërkohë ky është incidenti i parë lidhur me sportin serb që nga stadiumi në XHenova të Italisë në ndeshjen e futbollit Serbi-Itali./tch

Advertisements
Postuar te SPORT. Komentet te >Sërish dhunë në sportin serb Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: