>Google Translate përkthim live

>

Aplikacioni Google Translate për telefonat Android tani ka edhe funksionin eksperimental të përkthimit të bisedave. 


Punon ashtu siç kemi mësuar në filmat fantastiko-shkencor dhe siç na premtohet tashmë
me decenie – aparati incizon dhe njeh tekstin e artikuluar, pastaj e përkthen dhe e paraqet në ekran. Dhe kështu pandërprerë. 


Tani për tani përkrahen vetëm anglishtja dhe spanjishtja, por Google thotë se janë duke u përgatitur edhe gjuhët e tjera.

Sigurisht që do të ketë argëtim të mirë me këtë lodër të re, posaçërisht derisa nuk hekuroset mirë.

Advertisements
Postuar te Teknologji. Komentet te >Google Translate përkthim live Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: