>Në çantë krahu, me 44 500 euro

>

Të  enjten, në orët e pasdites, oficerët doganorë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës kanë ndaluar dhe
kanë kontrolluar një udhëtar, te i cili gjatë kontrollit është gjetur një sasi e  konsiderueshme e mjeteve monetare, më saktësisht 44 500 euro, të cilat ai nuk i kishte deklaruar fare. Ai të hollat i kishte futur në çantë të krahut. 
Me këtë rast, pala ka bërë kundërvajtje doganore sipas Kodit të Doganës dhe Akcizës  dhe rregullores 2004/02 pika 9.1 dhe 9.4. Me këtë rast palës i është ndalur përkohësisht 25 për qind e shumës totale dhe rasti është denoncuar për hetim të mëtejshëm, thuhet në njoftimin e Doganës së Kosovës, por pa përmendur se a ishte ai udhëtar në ardhje apo largim nga Kosova./koha

Advertisements
Postuar te KOSOVË. Komentet te >Në çantë krahu, me 44 500 euro Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: