>Kamerieret më sexy të botës

>

Hooters, është rrjet restorantesh i themeluar në vitin 1983 në Clearwater të Floridës. Ata janë të njohur për


specialitetin e “krahut të pulës, birrave dhe kameriereve sexy.

Ky rrjet restorantesh ka kamerieret më sexy në të gjithë botën, ndërsa për një kohë të shkurtër është bërë një gjigant me vlerë prej 250 milion $ për 435 restorante në krejt SHBA-në.

Restorantet Hooters botojnë një revistë mujore. Ne do ju sjellim vajzat kameriere të Hooters-it për muajin e fundit, të cilat janë shumë më të bukura se vajzat në Playboy. 

Të gjitha këto vajza shërbejnë në Hooters me bikini. Po ju ra rruga dhe po patët xhepin e trashë e sigurisht, po të jeni adhurues i sexy kameriereve, ktheni në Hooters./yp


Advertisements
Postuar te Seks dhe Dashuri, Show-Biz. Komentet te >Kamerieret më sexy të botës Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: