>10 mjeshtri për seks të bujshëm më vitin 2011

>

Me ndihmën e mjeshtrive të rëndomta siguroni jetë të nxehtë seksuale, hulumtoni dhe
 përgatini lodra seksi në tabakanë tuaj. Le të jetë viti ti ri i nxehtë!

1. Parshtroni kutinë plot me fantazi

Kjo meshtri është shumë e rëndomtë dhe në të vërtetë ndez. Shkruani në letër dëshirat dhe fantazitë tuaja dhe rezervoni në kuti. Partneri le të bëjë të njëjtën, , por mos vështri fshehtas në letrat e tij. Kohë pas kohe futni dorën në kuti dhe kënaquni.

2. Shmangni darkën

Planifikoni mbrëmje plot me pasione e cila do të zgjas gjatë në mbrëmje kapërceni darken. Ushqimet e rënda do t’ju vënë në gjumë dhe do të humbni dëshirën për partnerin. Porcioni li lehtë dhe një gotë shampanj janë zgjidhje më e mire, ndërsa pas seksit të mirë së bashku vjedhurazi hapni frigoriferin.

3. Lidhjani sytë me fashë

Kjo ndoshta është mjeshtri e vjetër për të cilën keni dëgjuar shumë here, por çdoherë nxeh. Vini fashën në sytë e partnerit dhe pajisuni me copa akulli!

4. Krijoni atmosferë!

Fikni dritat, ndizni qirinj, lëshoni muzikë të qetë dhe kënaquni. Mos harroni në veshje të brendshme seksi.

5. Planifikoni seks avanturë

Caktoni date dhe befasoni njëri-tjetrin. Mos harroni ta planifikoni avanturën e vërtetë dhe të furnizoni gjithçka çfarë ju nevojitet. Vendi nuk duhet patjetër të jetë dhoma e gjumit,. Bëhuni krijues!

6. Hiqni rrobat nga trupi

Në vend se në seksin e zjarrtë hiqni gjithça nga vetja, lini veshjen e brendshme dhe eksitoni partnerin, fërkohuni në të, putheni dhe përpiquni të qëndroni sa më gjatë!

7. Befai të keqe

Fotografohuni lakuriq në pozicion joshes dhe fotografinë fsheheni në cantën e partnerit, xhep apo portofol. Për një çast, ndoshta kur ju buk do të jeni afër tij do të përjetojë befasi seksi. Pritni thirrje të nxehtë!

8. Mbyllni dhomën e gjumit

Vendosni çelësin në bravë dhe rrotullojeStavite. Kënaquni pa marrë parasysh në atë çfarë ndodh në hapësirat tjera të apartamentit.

9. Vonoje orgazmin

Përpiquni sa më shumë ta vononi orgazmin sepse kur ndodh më në fund do të jetë shumë intensiv.

10. Pranoni dallimet

Femrat janë ato të cilat nuk duan sulm të thithave dhe vaginë në vetë fillimin e paralojës, por te meshkujt gjenitalet e tyre janë në vend të pare dhe presin presin që menjëherë të shkoni në atë drejtim./yp

Advertisements
Postuar te Seks dhe Dashuri, Studim. Komentet te >10 mjeshtri për seks të bujshëm më vitin 2011 Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: