>Vallëzimi i buldozerëve (video)

>

Dy shoferë të buldozerëve përdorën pasionin e tyre për rokënrol, duke zhvilluar një performancë
të pazakonshme në rrugë. Ajo ishte një shou break-danc në Kinë. 
Shoferët arritën të balancojnë automjetet 20 ton të rëndë në rrotat e tyre, njofton “Telegraph”. 
Atyre iu deshën 6 muaj për të mësuar lëvizjet dhe po, gjatë kësaj kohe, ata thanë se kanë marrë shumë lëndime në kokë./koha

Advertisements
Postuar te Kuriozitet. Komentet te >Vallëzimi i buldozerëve (video) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: