>KQZ konfirmon: PDK fiton 4, AAK 1 komunë

>

Komisionit Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet preliminare nga procesi i rivotimit  të djeshëm në

5 komuna, Skenderaj, Drenas, Deqan dhe nga një vendvotim në Malishevë dhe Lipjan. Në bazë të këtyre rezultateve Partia Demokratike e Kosovës, ka fituar 4 komuna ndërsa AAK 1.

Rezultatet Preliminare nëpër komuna:
Deçan
AAK-ja –  57.7%
PDK-ja – 10.9%
LDK-ja – 21.5%
“Vetëvendosja”-   6.4%
Skenderaj
PDK-ja – 96.1%
LDK-ja – 1.0%
“Vetëvendosja” – 0.6%
AKR-ja – 1.0%
AAK-ja-  0.2%
Drenas
PDK-ja – 92.0%
LDK-ja – , 2.5%
AKR-ja- 1.7%
AAK-ja- 1.1%
“Vetëvendosja”- 2.1%
Drenoc – Malishevë
PDK-ja- 81.24%
AAK-ja – 3.05%
“Vetëvendosja” – 4.95%
LDK-ja- 9.62%
AKR-ja- 0.38%
Shalë – Lipjan
PDK-ja – 89.3%
LDK-ja -4.2%
“Vetëvendosja”- 2.0%
AAK-ja- 2.4%
AKR-ja- 0.2%
Advertisements
Postuar te Zgjedhjet 2010/2011. Komentet te >KQZ konfirmon: PDK fiton 4, AAK 1 komunë Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: