>Kërcënohet Demokracia në Veprim

>

Në një konferencë të jashtëzakonshme për media drejtues të Demokracisë në Veprim, kanë bërë të ditur se

në një qendër të votimit në Koreticë të Drenasit , vëzhguesit e Demokracisë në Veprim janë kërcënuar nga personat të autorizuar.

Driton Selmanaj, tha se  pasi që kërcënimi ka qenë serioz atëherë Demokracia në Veprim, ka vendosur që të tërheqë nga kjo qendër e votimit vëzhguesit e saj, dhe pas këtij vendimi kjo qendër nuk është duke u mbuluar nga Demokracia ne Veprim.
Selmanaj më këtë rast i ka bërë thirrje partive politike që të shfrytëzojnë autoritetin e tyre që të ndikojnë në komisionert e tyre, qe të mos pengoj këtë proces, pasi sipas tij  ky nuk është lajm i mirë  pasi po dëmtohet procesi, por edhe misioni i Demokracisë në Veprim që të ofroi më shumë informacione nga terreni./indeksonline
Postuar te KOSOVË, Zgjedhjet 2010/2011. Komentet te >Kërcënohet Demokracia në Veprim Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: