>Dell: Më mirë se më 12 dhjetor

>

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Cristofer Dell ka thënë se procesi po shkon më mirë se sa më 12 dhjetor. 


“Aq sa kam pasur mundësi të shoh, procesi deri më tani ka kaluar shumë në rregull. Këtë herë organizimi është bërë më
mirë dhe vërehet kontrolli më i madh nëpër qendrat e votimit.


Padyshim se edhe krahasuar me herën e kaluar, rivotimi është më i rregullt”, ka thënë Dell.

Advertisements
Postuar te Zgjedhjet 2010/2011. Komentet te >Dell: Më mirë se më 12 dhjetor Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: