>Avaria ndërpreu programin e KTV-së

>

Për shkak të një avarie në pajisjet elektrike në ndërtesë, KTV nuk është duke emetuar programin e saj të rregullt.
Janë duke u bërë përpjekje për evitimin e kësaj avarie dhe pritet që programi i KTV-së të ristartojë së shpejti. 
Ekipi  KTV-së kërkon ndjesë nga shikuesit për shkak të kësaj ndërprerje të programit./koha

Postuar te KOSOVË. Komentet te >Avaria ndërpreu programin e KTV-së Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: