>Elisa "Lesbike" thotë se kam puthur shumë femra

>

Elisa kërcen në oborr me Klaudian dhe Hënesi e pyet nëse ka puthur ndonjëherë një femër dhe ajo i thotë se ka puthur disa herë.

Torosi dhe Hënesi qeshin.

Hënesi e provokon duke e pyetur se a mund ta puthë Klaudian tani
Por ajo i përgjigjet se ajo gjë ka ndodhur më parë në klube nate, ndërsa tani nuk ndodh më./vi

Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >Elisa "Lesbike" thotë se kam puthur shumë femra Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: