>Shpiket roboti që bënë seks me njerëzit

>

Një shpikës gjerman ka shpikur robotin seksual më të sofistikuar në botë. 


Ky android seksual ka një zemër e cila
rreh furishëm gjatë aktit seksual me njeriun. 


Këtyre robotëve u shpeshtohet frymëmarrja dhe u rritet temperatura trupore, ndersa këmbët u mbeten të ftohta, njëësoj sikur ke para një partner real. 


Roboti është vështirë të dallohet nga njeriu falë dizajnit dhe një materiali prej silikoni me të cilin është ndërtuar. Modeli bazë shitet 4 mijë dollarë, por çmimi mund të rritet nëse klienti ka kërkesa specifike, në lidhje me disa përmasa të robotit, i cili komandohet me telekomandë

Advertisements
Postuar te Seks dhe Dashuri, Teknologji. Komentet te >Shpiket roboti që bënë seks me njerëzit Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: