>Serbia e do Kosovën e jo BE-në

>

Një hulumtim në Serbi ka treguar se serbët nuk e duan edhe aq shumë integrimin në BE. 
Në anketën e titulluar “Si e shikojnë serbët tranzicionin”, përkatësisht në pyetjen nëse do të

ballafaqoheni me zgjedhjen ndërmjet Kosovës dhe BE-së, 47 për qind kanë thënë Kosovën, 24 BE-në, ndërsa 29 nuk kanë ditur çka të zgjedhin, njoftojnë mediat serbe.

Kur është fjala për datën e anëtarësimit në BE, në Serbi më parë kanë menduar vitin 2016, tani ata mendojnë se 2017-ta do t’i gjejë në BE.
Anketa është zhvilluar me 1,813 respondentë dhe nuk ka përfshirë Kosovën. /Indeksonline
Advertisements
Postuar te RAJONI. Komentet te >Serbia e do Kosovën e jo BE-në Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: