>Femrat tradhtojnë më shumë se meshkujt

>

Nëse keni menduar se meshkujt janë ata që tradhtojnë gjithmonë – jeni mashtruar. Gjegjësisht, janë gratë ato që

janë të pabesa dhe më shpesh i tradhtojnë partnerët e tyre, tregon studimi i fundit. 


Studimi, në të cilin kanë marrë pjesë 3 mijë persona, ka gjetur se pikërisht gratë e moshës nga 34 deri 40 vjet, janë më të prira të tradhtojnë partnerët e tyre. 

Kështu, çdo e pesta grua pranoi se mund të fillonte lidhjen me meshkujt e tjerë, njoftojnë agjencitë. 

Gjithashtu, 15 % e meshkujve kanë zbuluar se do t’ia falnin pabesinë partneres, ndërsa këtë do ta bënin 12 % e femrave.
Advertisements
Postuar te Hulumtime, Seks dhe Dashuri. Komentet te >Femrat tradhtojnë më shumë se meshkujt Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: