>8 idiotët e 2010 (Video)

>

Mjaft më me lajmet e lojërat e ndyra politike, zgjedhjet, padrejtësitë dhe varfërinë. A dëshironi të qeshni? Ndaluni dhe qeshni me budallaqet e të tjerëve. Ajo që mund t’i bie në mend njeriut vërtetë është

e pabesueshme! Për këto “aksione” duhet të keni këllqe dhe mbrojtjen e perëndisë pa marrë parasysh se cilës fe i takoni. Të tjerat janë luks.

Kur mendoni se nuk ka njeri më të pafat se ju, se vetëm juve ju ndodhin fatkeqësi bizare, shikojeni këtë.
Me idetë e tyre të çmendura dhe përpjekjet idiote të bëjnë të qeshni me lot, të shokojnë dhe u detyrojnë të i qerasni me fjalët “Çfarë budallenjsh!” Kënaquni!/gt

Advertisements
Postuar te Kuriozitet. Komentet te >8 idiotët e 2010 (Video) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: