>Askush me “Shpinë e Kosovës”, ka filluar “Big Brother 4”!

>

Sot është ekonomi tregu edhe se çfarë t’i serosh teleshikuesit, edhe kur bëhet fjalë për reality-shou si tip i këtyre që ekzistojnë në shtetet shqiptare, por ka startuar të shtunën e kaluar “Big Brother 4”, dhe organizatorët e kishin menduar mirë të vinin me stilin e shtëpisë “Hi tech”. 

Në fakt, tani vetëm pak ditë sa ka startuar, vihet re një kërshëri shikuesish edhe nga vendi ynë, që u pëlqen ta kalojnë kohën duke e ndjekur këtë spektakël, më mirë të paktën nga organizimi, regjia dhe deri te fokusimi i një jete të vërtete nën kamerat vëzhguese, se sa në “Shpija e Kosovës”./yp
Advertisements
Postuar te Big Brother. Komentet te >Askush me “Shpinë e Kosovës”, ka filluar “Big Brother 4”! Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: