>Jahti super-luksoz, ka edhe xhakuzi! (Video)

>

Jahti luksoz në video nuk hyn edh aq në programin e Autozone, por kur shihet garazh për veturë dhe

një superveturë në të, vështirë të injorohet. Brenda ka edhe xhakuzi.Strand Craft 166 shkon më shumë se 300 klm/h../io


Advertisements
Postuar te Kuriozitet. Komentet te >Jahti super-luksoz, ka edhe xhakuzi! (Video) Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: