TopLajm ju sjell dokumentet e sapo publikuara nga Wikileaks – UPDATE

Me gjithë ngarkesën që ka web faqja më e përfolur në botë www.wikileaks.org portali TopLajm ju sjell lexuesve të gjitha dokumentet e publikuara deri më tani.

TopLajm është i pari portal në Ballkan që publikon këto dokumente
Wikileaks pritet që te publikoj edhe dokumente te tjetra.

Shkarkoni këtë torrent file për dokumentet e reja këtu si zip fajll..

I kemi lënë të gjitha këto mundësi duke e pasur parashysh trafikun dhe interesimin e madhë për dokumenetet e WikiLeaks.
Këto janë 272 281 “kabllot” qe i ka publikuar deri më tani WikiLeaks. Kjo web faqe pretendon se ka më shumë se 250 mijë / toplajm
Dokumentet ku përmendet Kosova janë këto (brenda fajllit që e shkarkoni më lartë):

 

  1. …cable\2007\127PARIS4685.html
  2. …cable\200818BERLIN122.html
  3. …cable\200969STATE62392.html
  4. …cable\200999PARIS1254.html
  5. …cable\2009\129DOHA733.html


Postuar te Bota, KOSOVË, POLITIKË, RAJONI, Teori Konspirative, Wikleaks. Komentet te TopLajm ju sjell dokumentet e sapo publikuara nga Wikileaks – UPDATE Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: