Ndërtesa që duket sikur është në lëvizje të përhershme

Ndërtesa “Bikman”në Nju-Jork dizajnuar nga arkitekti Frenk Geri duket sikur është inspiruar nga arkitektura transformuese e filmit të ri të “Zanafilla” e Kristofer Nolan. Arkitektura unike krijon imagjinatë sesi ndërtesa duket sikur është në lëvizje, kurse kur 


të përfundojë ndërtesa “Bikman”do jetë njëra nga ndërtesat më të larta në botë.
Dyert e “Bikamnit” zyrtarisht do jenë të hapura nga fundi i këtij viti.
Gardaçela është e vendosur në jug të Siti Holl dhe Urës së Bruklinit dhe do të ketë 76 kate. Në atë do të ketë edhe shkolla fillore, apartamente luksoze, hapësirë për spital të Nju-Jorkut dhe parking publik nëntokësor.Arkitekti gjatë dizajnimit ka qenë i inspiruar nga draperët dhe skulpturat e mermerit, nga skulptori i periudhës së barokut i shekullit të 17 Xhanlorenco Bernini (Gianlorenzo Bernini)

Postuar te Kuriozitet. Komentet te Ndërtesa që duket sikur është në lëvizje të përhershme Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: