Ndërtesa që duket si PlayStation 3 apo anasjelltas?

Objekti afarist “Park Tower” në Osaka është quajtur tashmë dhe “Ndërtesa PS3”, prej kur u zbulua se duket tamam si konsoli i famshëm për lojëra “Sony Playstation 3”.
Arkitekti Niken Sekei nuk mund të akuzohet për plagjiaturë, sepse ndërtesa u ndërtua më vitin 2003, 3 vjet para shfaqjes së “Sony Playstation 3”. Prandaj, çdo ngjajshmëri është e rastësishme, por e qartë.

Postuar te Kuriozitet. Komentet te Ndërtesa që duket si PlayStation 3 apo anasjelltas? Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: