MOS HANI SHPESH QEBAPË!

Është treguar se qebapa ka sasi të lartë shokuse të kripës, yndyrës dhe kalorive.

Nëse hani vetëm dy qebapë, duhet të dini se keni konsumuar sasinë e yndyrave të ngopura të mjaftueshme për shtatë ditë, thonë studiuesit britanikë.

Deri te këto përfundime ekspertët kanë ardhur duke studiuar vlerën ushqyese të qebapëve në skarë në tërë botën. Është treguar se qebapi ka sasi të lartë shokuese të kripës, yndyrës dhe kalorive.

Ekspertët janë të shokuar me sasinë e madhe të yndyrave të ngopura, kripës dhe kalorive që janë zbuluar në një qebap mesatar dhe këshillojnë që një ushqimi tillë të hahet sa më rallë.
Postuar te Mjekësi, Studim, Ushqim. Komentet te MOS HANI SHPESH QEBAPË! Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: