Adelina: As ne mend duet me Tingullin3

Javet e fundit eshte perhapur nje lajm ne shtyp, ne lidhje me nje bashkepunim te mundshem te Adelina Ismajlit dhe Tingulli 3nt.


Ndersa te dy emrat e njohur te muzikesh shqiptare kane bashkepunuar ne te shkuaren, ne kemi mesuar nga burime te aferta me Adelinen se ky lajme eshte i pabaze.Ndoshta fansat e te dy kengetareve kane nisur nje thashethem per ti pare te 2 kengetaret bashke ne skene.

Megjithate na vjen keq qe te ju themi qe midis Adelines dhe Tingulli 3nt per momentin nuk ka asnje projekt konkret


Lexo edhe…

Mos eshte bere pishman Nora Isterfi?

Postuar te Show-Biz. Komentet te Adelina: As ne mend duet me Tingullin3 Janë të Mbyllura

Adelina: As ne mend duet me Tingullin3

Javet e fundit eshte perhapur nje lajm ne shtyp, ne lidhje me nje bashkepunim te mundshem te Adelina Ismajlit dhe Tingulli 3nt.


Ndersa te dy emrat e njohur te muzikesh shqiptare kane bashkepunuar ne te shkuaren, ne kemi mesuar nga burime te aferta me Adelinen se ky lajme eshte i pabaze.Ndoshta fansat e te dy kengetareve kane nisur nje thashethem per ti pare te 2 kengetaret bashke ne skene.

Megjithate na vjen keq qe te ju themi qe midis Adelines dhe Tingulli 3nt per momentin nuk ka asnje projekt konkret


Lexo edhe…

Mos eshte bere pishman Nora Isterfi?

Postuar te Show-Biz. Komentet te Adelina: As ne mend duet me Tingullin3 Janë të Mbyllura

8 ditë paraburgim për policët falsifikator

Gjykata themelore në qytetin jugor serb, Prokuplje,  ka caktuar masën e paraburgimit prej tetë ditësh për katër zyrtarë policorë nga Meroshina, për arsye të dyshimit të bazuar se kanë keqpërdorur pozitën zyrtare dhe kanë falsifikuar dokumentet zyrtare.


Paraburgimi u është caktuar Dragan K. (44), Jovica J. (42), Sasha M. (40) dhe Radivoje R.(45), policë të Stacionit Policor në Meroshinë. Të gjithë këta akuzohen se në një periudhë më të gjatë kanë futur të dhëna të pasakta në dokumente zyrtare dhe në këtë mënyrë i kanë bërë të mundshme një numri të caktuar të shqiptarëve nga Kosova që të marrin dokumente udhëtimi të Serbisë.

Në fakt, sipas Gjykatës së Prokupljes, ata ngarkohen se nuk kanë bërë verifikimin e saktë të paraqitjes së vendbanimit nga ana e shqiptarëve të ardhur nga Kosova në territorin e Komunës së Meroshinës. Po ashtu, dyshohen se në dokumente zyrtare kanë futur si adresa banimi shtëpi krejtësisht të papërshtatshme për banim, në të cilat në fakt as që ka banuar dikush. Marrja në pyetje e tre zyrtarëve policorë ka zgjatur 6 orë, kurse i dyshuari i katërt Radivoje R. nuk është marrë në pyetje pasi gjendet në pushim vjetor.

Postuar te RAJONI. Komentet te 8 ditë paraburgim për policët falsifikator Janë të Mbyllura

8 ditë paraburgim për policët falsifikator

Gjykata themelore në qytetin jugor serb, Prokuplje,  ka caktuar masën e paraburgimit prej tetë ditësh për katër zyrtarë policorë nga Meroshina, për arsye të dyshimit të bazuar se kanë keqpërdorur pozitën zyrtare dhe kanë falsifikuar dokumentet zyrtare.


Paraburgimi u është caktuar Dragan K. (44), Jovica J. (42), Sasha M. (40) dhe Radivoje R.(45), policë të Stacionit Policor në Meroshinë. Të gjithë këta akuzohen se në një periudhë më të gjatë kanë futur të dhëna të pasakta në dokumente zyrtare dhe në këtë mënyrë i kanë bërë të mundshme një numri të caktuar të shqiptarëve nga Kosova që të marrin dokumente udhëtimi të Serbisë.

Në fakt, sipas Gjykatës së Prokupljes, ata ngarkohen se nuk kanë bërë verifikimin e saktë të paraqitjes së vendbanimit nga ana e shqiptarëve të ardhur nga Kosova në territorin e Komunës së Meroshinës. Po ashtu, dyshohen se në dokumente zyrtare kanë futur si adresa banimi shtëpi krejtësisht të papërshtatshme për banim, në të cilat në fakt as që ka banuar dikush. Marrja në pyetje e tre zyrtarëve policorë ka zgjatur 6 orë, kurse i dyshuari i katërt Radivoje R. nuk është marrë në pyetje pasi gjendet në pushim vjetor.

Postuar te RAJONI. Komentet te 8 ditë paraburgim për policët falsifikator Janë të Mbyllura

6 Reklamat e Ndaluara!


Nga Barbie kukulla e deri tek Armët e Shkatërrimit Masiv. Keto janë reklamat të cilave iu refuzua e drejta e publikimit


Bebet e ndaluara të Barnardo’s


Barnardo është një organizatë bamirëse Britanike që meret me përmirësimin e kushteve për fëmijë e cila ishte pas kësaj reklame që ka qenë pjesë e një fushate që u botua në disa gazeta angleze në vitin 2003 dhe që mbante moton “Nuk ka lugë argjendi për fëmijët e lindur në varfëri” (There is no silver spoons for children born in poverty) megjithatë, u prit me shumë kritika të ashpra. “BASA – British Advertising Standards Authority” e ndaloj këtë fushatë.

Barbie Body Shop

Njihuni me Rubin (Ruby). Në vitin 1997 Ruby krijoj brendin Body Shop, ajo ishte e fuqishme, përmasat trupore i kishte 44, kishte flokët ngjyrë kafe të çelët dhe ishte një yll në fushatën “Love Your Body” (Duaje Trupin Tëndë). Fushatë kjo qe ishte e iniciuar nga firma zinxhirore për kozmetikë e njohur si Body Shop e cila u fokusua në vetëbesimin e grave dhe mbante moton “Ka 3 bilion gra që nuk duken si supermodele dhe vetëm 8 që duken.”Fushata, megjithatë, u ndalua në SHBA. Firma gjigante e lodrave Mattel kumtoj lajmin: Kukulla anti-Barbie është hiqur nga dritaret e dyqaneve.

Barazi?!

Bastorja Irlandeze Pedi Power është e njohur për të bërë reklama të pazakonshme dhe të diskutueshme/kontraverze. Njëra nga to është kjo reklamë, e cila u ndalua në Londër sepse është menduar se reklama do të “ofendoj dinjitetin publikë”.
 Teksti në reklamë – “Ku mbetën gjithë ato gra?”Gjakftohtësia Shokuese!!!

E gjithë bota ka kthyer kokën pas kësaj reklame të pakëndshme nga organizata “Humans for Animals” (Njerëzit për Kafshët). Në këtë reklamë shihet një kafshë e rritur duke rrahur një foshnje të pafuqishme të njeriut. Shumë mirë ishte përshtatur me moton e reklamës e cila është një variant i fjalë së urtë që thotë se duhet të trajtojmë të tjerët ashtu si duam të tjerët të na trajtojnë neve. Kjo reklamë është krijuar nga global advertising agency TBWA, por u ndalua në shumë vende.

Kështu duhet të jetë arsimimi…

A mendoni se kjo reklamë televizive është e pafajshme dhe humoristike? Apo ndoshta  mendoni se nënvlerëson gjininë femërore? Në vitin 2007, në Irlandë shumë besuan në këtë të fundit, si dhe autoritetet për standardet e reklamimit (BASA) i dhanë të drejtën shumicës ku më pas reklama u ndalua.

Slogani thotë “Vajzat e veshura nga djemtë

Armët për vëmendje masive

Në rregull, reklama e fundit nga EasyJet nuk është reklamë e ndaluar, por në fakt, kjo ishte reklama që ka thyer rekordin për sa i përket pranimit të ankesave në Angli në vitin 2003. Ata u ankuan se reklama ishte ofenduese per gjininë femërore dhe se përqeshte luftën në Irak. 

Autoritetet Britanike për standardet e reklamimit (British ASA) ranë dakord se reklama është pa shije, por ata thanë se kjo nuk do të thotë që është ofenduese dhe se nuk mendohet se përqeshë ndonjë luftën.
Postuar te Kuriozitet. Komentet te 6 Reklamat e Ndaluara! Janë të Mbyllura

6 Reklamat e Ndaluara!


Nga Barbie kukulla e deri tek Armët e Shkatërrimit Masiv. Keto janë reklamat të cilave iu refuzua e drejta e publikimit


Bebet e ndaluara të Barnardo’s


Barnardo është një organizatë bamirëse Britanike që meret me përmirësimin e kushteve për fëmijë e cila ishte pas kësaj reklame që ka qenë pjesë e një fushate që u botua në disa gazeta angleze në vitin 2003 dhe që mbante moton “Nuk ka lugë argjendi për fëmijët e lindur në varfëri” (There is no silver spoons for children born in poverty) megjithatë, u prit me shumë kritika të ashpra. “BASA – British Advertising Standards Authority” e ndaloj këtë fushatë.

Barbie Body Shop

Njihuni me Rubin (Ruby). Në vitin 1997 Ruby krijoj brendin Body Shop, ajo ishte e fuqishme, përmasat trupore i kishte 44, kishte flokët ngjyrë kafe të çelët dhe ishte një yll në fushatën “Love Your Body” (Duaje Trupin Tëndë). Fushatë kjo qe ishte e iniciuar nga firma zinxhirore për kozmetikë e njohur si Body Shop e cila u fokusua në vetëbesimin e grave dhe mbante moton “Ka 3 bilion gra që nuk duken si supermodele dhe vetëm 8 që duken.”Fushata, megjithatë, u ndalua në SHBA. Firma gjigante e lodrave Mattel kumtoj lajmin: Kukulla anti-Barbie është hiqur nga dritaret e dyqaneve.

Barazi?!

Bastorja Irlandeze Pedi Power është e njohur për të bërë reklama të pazakonshme dhe të diskutueshme/kontraverze. Njëra nga to është kjo reklamë, e cila u ndalua në Londër sepse është menduar se reklama do të “ofendoj dinjitetin publikë”.
 Teksti në reklamë – “Ku mbetën gjithë ato gra?”Gjakftohtësia Shokuese!!!

E gjithë bota ka kthyer kokën pas kësaj reklame të pakëndshme nga organizata “Humans for Animals” (Njerëzit për Kafshët). Në këtë reklamë shihet një kafshë e rritur duke rrahur një foshnje të pafuqishme të njeriut. Shumë mirë ishte përshtatur me moton e reklamës e cila është një variant i fjalë së urtë që thotë se duhet të trajtojmë të tjerët ashtu si duam të tjerët të na trajtojnë neve. Kjo reklamë është krijuar nga global advertising agency TBWA, por u ndalua në shumë vende.

Kështu duhet të jetë arsimimi…

A mendoni se kjo reklamë televizive është e pafajshme dhe humoristike? Apo ndoshta  mendoni se nënvlerëson gjininë femërore? Në vitin 2007, në Irlandë shumë besuan në këtë të fundit, si dhe autoritetet për standardet e reklamimit (BASA) i dhanë të drejtën shumicës ku më pas reklama u ndalua.

Slogani thotë “Vajzat e veshura nga djemtë

Armët për vëmendje masive

Në rregull, reklama e fundit nga EasyJet nuk është reklamë e ndaluar, por në fakt, kjo ishte reklama që ka thyer rekordin për sa i përket pranimit të ankesave në Angli në vitin 2003. Ata u ankuan se reklama ishte ofenduese per gjininë femërore dhe se përqeshte luftën në Irak. 

Autoritetet Britanike për standardet e reklamimit (British ASA) ranë dakord se reklama është pa shije, por ata thanë se kjo nuk do të thotë që është ofenduese dhe se nuk mendohet se përqeshë ndonjë luftën.
Postuar te Kuriozitet. Komentet te 6 Reklamat e Ndaluara! Janë të Mbyllura

Mos eshte bere pishman Nora Isterfi?

Nora Istrefi ka premtuar edhe një videoklip të ri muajin e ardhshëm, sapo të shijojë ca kohë pushim nga vera e ngjeshur. 

Këngëtarja kosovare, e cila  realizoi videoklipin në bashkëpunim me grupin hip-hop “TDS”, është shprehur se është shumë e kënaqur me suksesin e këngës. “Bashkëpunimi me grupin ‘TDS’ ka rrjedhur shumë natyrshëm. Ndërsa sa i përket martesës, Nora ka thënë se njëherë përnjëherë nuk ka asnjë plan, por sigurisht se në të ardhmen e afërt ajo do ta kurorëzojë fejesën e saj me Robertin edhe me martesë.

Postuar te Show-Biz. Komentet te Mos eshte bere pishman Nora Isterfi? Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: