Beta Update të sigurisë për Google Chrome

Sot ekipi I zhvillimit të Google Chrome  ka lëshuar një update për të dyja Beta dhe Stable versionet. Ky update rregullon disa vrima të sigurisë në këtë shfletues, kështu që është I rekomanduar që secili shfrytëzues I Chrome shfletuesit të instalon këtë update.

Me këtë update janë mbyllur gjithësejt nëntë vrima të sigurisë, prej te cilave një është vlerësuar si kritike dhe gjashtë si të rëndësishme.

Ky update mund të realizohet Brenda shfletuesit duke klikuar ne ikonin e qelësit mekanik (Wrench icon) dhe pastaj shkoni ne About Google Chrome.
Një form tjetër e shkarkimit të këtij update-I mund të bëhet duket shkuar këtu (për Chrome Stable) apo këtu për (Chrome Beta).
Postuar te Teknologji. Komentet te Beta Update të sigurisë për Google Chrome Janë të Mbyllura

Nuk i pelqen mengjesi, vret gruan dhe vajzen

Neace është inatosur me të shoqen, Sandra, 54-vjeçare, pasi ajo i ka çuar disa vezë për mëngjes, të cilat me sa duket nuk i kanë pëlqyer 47-vjeçarit.

Ky 47-vjecar nga Kentaki në SHBA, ka vrarë 5 persona dhe më pas veten, pas një grindjeje banale. Stanley Neace ka qëlluar mes të tjerëve në një parkim trailerash në Xhekson, gruan e tij, edhe vajzën e saj 28-vjeçare. Ai ka ndjekur bashkëshorten në lagje dhe më pas e ka qëlluar, duke vrarë edhe 3 dëshmitarë okularë. Neace është inatosur me të shoqen Sandra 54-vjeçare pasi ajo i ka çuar disa vezë për mëngjes, të cilat me sa duket nuk i kanë pëlqyer 47-vjeçarit. Viktimat e tjera ishin Dennis Turnner, 31 vjeç, Tereza Fugate 30 vjeç, dhe Tammy Kilborn 40 vjeç, të gjithë banorë të lagjes.

Postuar te Bota. Komentet te Nuk i pelqen mengjesi, vret gruan dhe vajzen Janë të Mbyllura

Nuk i pelqen mengjesi, vret gruan dhe vajzen

Neace është inatosur me të shoqen, Sandra, 54-vjeçare, pasi ajo i ka çuar disa vezë për mëngjes, të cilat me sa duket nuk i kanë pëlqyer 47-vjeçarit.

Ky 47-vjecar nga Kentaki në SHBA, ka vrarë 5 persona dhe më pas veten, pas një grindjeje banale. Stanley Neace ka qëlluar mes të tjerëve në një parkim trailerash në Xhekson, gruan e tij, edhe vajzën e saj 28-vjeçare. Ai ka ndjekur bashkëshorten në lagje dhe më pas e ka qëlluar, duke vrarë edhe 3 dëshmitarë okularë. Neace është inatosur me të shoqen Sandra 54-vjeçare pasi ajo i ka çuar disa vezë për mëngjes, të cilat me sa duket nuk i kanë pëlqyer 47-vjeçarit. Viktimat e tjera ishin Dennis Turnner, 31 vjeç, Tereza Fugate 30 vjeç, dhe Tammy Kilborn 40 vjeç, të gjithë banorë të lagjes.

Postuar te Bota. Komentet te Nuk i pelqen mengjesi, vret gruan dhe vajzen Janë të Mbyllura

Xhami me rrota!

Një xhami e lëvizshme për t’i lejuar besimtarëve islamikë që të luten sa më mirë, kudo ata ndodhen. Ajo që do të dëgjoni tani është diccka që nuk e keni dëgjuar asnjëherë më parë dhe mund t’ju duket e çuditshme, mbase e pabesueshme, por bëni mirë ta besoni, është shumë e vërtetë.

Ideja i ka ardhur një imami në Francë, në një zonë pranë Parisit, i cili shpjegon me detaje konceptin e xhamisë së lëvizshme. Mihrabox, është emri që i ka vënë një ambienti ndërtuar me karton dhe bukë peshku. Kjo xhami është e ndarë në tre pjesë, e lartë dy metra dhe tepër e veçantë.

Postuar te Bota. Komentet te Xhami me rrota! Janë të Mbyllura

Xhami me rrota!

Një xhami e lëvizshme për t’i lejuar besimtarëve islamikë që të luten sa më mirë, kudo ata ndodhen. Ajo që do të dëgjoni tani është diccka që nuk e keni dëgjuar asnjëherë më parë dhe mund t’ju duket e çuditshme, mbase e pabesueshme, por bëni mirë ta besoni, është shumë e vërtetë.

Ideja i ka ardhur një imami në Francë, në një zonë pranë Parisit, i cili shpjegon me detaje konceptin e xhamisë së lëvizshme. Mihrabox, është emri që i ka vënë një ambienti ndërtuar me karton dhe bukë peshku. Kjo xhami është e ndarë në tre pjesë, e lartë dy metra dhe tepër e veçantë.

Postuar te Bota. Komentet te Xhami me rrota! Janë të Mbyllura

20 vjet Mr Bean

Pavarësisht shqiptimit të thatë në ekranet tona të një fjale në kohën e tij, idioti me kostum dhe kravatë hyri në zemrat e miliona shikuesve. 


Aktori Rowan Atkinson ka luajtur Mr Beanin në vetëm 14 episode duke filluar në vitin 1990, por vazhdoi me filmin e tij dhe masje me një seri të filmave të vizatuar. Në kulmin e tij, shou televiziv ka tërhequr gati 19 milionë shikues.

Në njërën prej episodeve zbuloi ditëlindjen e tij më 15 shtator, kështu që kjo javë është bërë për të festuar. Dhe, pavarësisht se viteve të fundit është larguar nga qendra e vëmendje, padyshim ende ka oreks të shëndetshëm për Beanin. Vetëm pyesni imituesin Steve Keefe. 46-vjeçari nga Solihull në West Midlands ka ndërtuar një karrierë si njeriu i Beanit për pesë vjet, duke performuar në ngjarje bamirësie në gjithë vendin për çështje si Ndihmë Për Heronjtë dhe Fëmijët në Nevojë.
“Unë e kam imituar atë që kur nga paraqitja e tij në ekran dhe para pesë vjetëve kam vendosur në të qeshur se do ta bëjë real”, ka thënë ai. “Mjerisht, kam marrë gjithë manerizmën e tij. Rowan Atkinson është një gjeni”.

Fillimi i karrierës së tij u shfaq kur rikrijoi marifetin e famshëm të ngasjes së Mini-t të tij përmes një kolltuku mbi çati. Dhe roli i solli Mr Keefe famë dhe pasuri – mirë, ai takoi të dashurën e tij në një ngjarje bamirësie dhe ai ishte gati të luajë në një reklamë, e cila u xhirua në Korenë Jugore. “Një prej miqve të mi të mirë, i cili i ngjason Luciano Pavarottit, ishte duke punuar për një kompani celularësh, dhe u kontaktuar nga një agjenci e Hollywood-it, e cila kërkoi nga unë të xhirojë reklamën”, shpjegoi ai.

Aktualisht, ai po xhiron një video shëndeti dhe sigurie për stafin e dentistëve. DVD-ja e të gjitha aventurave të Mr Beanit, Happy Birthday Mr Bean, ka dalë tani

Postuar te Show-Biz. Komentet te 20 vjet Mr Bean Janë të Mbyllura

20 vjet Mr Bean

Pavarësisht shqiptimit të thatë në ekranet tona të një fjale në kohën e tij, idioti me kostum dhe kravatë hyri në zemrat e miliona shikuesve. 


Aktori Rowan Atkinson ka luajtur Mr Beanin në vetëm 14 episode duke filluar në vitin 1990, por vazhdoi me filmin e tij dhe masje me një seri të filmave të vizatuar. Në kulmin e tij, shou televiziv ka tërhequr gati 19 milionë shikues.

Në njërën prej episodeve zbuloi ditëlindjen e tij më 15 shtator, kështu që kjo javë është bërë për të festuar. Dhe, pavarësisht se viteve të fundit është larguar nga qendra e vëmendje, padyshim ende ka oreks të shëndetshëm për Beanin. Vetëm pyesni imituesin Steve Keefe. 46-vjeçari nga Solihull në West Midlands ka ndërtuar një karrierë si njeriu i Beanit për pesë vjet, duke performuar në ngjarje bamirësie në gjithë vendin për çështje si Ndihmë Për Heronjtë dhe Fëmijët në Nevojë.
“Unë e kam imituar atë që kur nga paraqitja e tij në ekran dhe para pesë vjetëve kam vendosur në të qeshur se do ta bëjë real”, ka thënë ai. “Mjerisht, kam marrë gjithë manerizmën e tij. Rowan Atkinson është një gjeni”.

Fillimi i karrierës së tij u shfaq kur rikrijoi marifetin e famshëm të ngasjes së Mini-t të tij përmes një kolltuku mbi çati. Dhe roli i solli Mr Keefe famë dhe pasuri – mirë, ai takoi të dashurën e tij në një ngjarje bamirësie dhe ai ishte gati të luajë në një reklamë, e cila u xhirua në Korenë Jugore. “Një prej miqve të mi të mirë, i cili i ngjason Luciano Pavarottit, ishte duke punuar për një kompani celularësh, dhe u kontaktuar nga një agjenci e Hollywood-it, e cila kërkoi nga unë të xhirojë reklamën”, shpjegoi ai.

Aktualisht, ai po xhiron një video shëndeti dhe sigurie për stafin e dentistëve. DVD-ja e të gjitha aventurave të Mr Beanit, Happy Birthday Mr Bean, ka dalë tani

Postuar te Show-Biz. Komentet te 20 vjet Mr Bean Janë të Mbyllura
Këtë e pëlqejnë %d blogues: